Meubelspuiterij Scheper

Meer dan twintig jaar geleden is Meubelspuiterij Scheper gestart met het aanbieden van professioneel spuitwerk aan zowel particulieren als bedrijven. Hierbij hebben wij ons vanaf het begin gericht op hoogstaand, innovatief en kwalitatief lakwerk op elke denkbare ondergrond, gecombineerd met een persoonlijke aanpak. Onze opdrachtgevers kunnen dan ook worden gevonden in vele vakgebieden waaronder meubelmakers, interieurbouwers, jachtbouwers, pianorestaurateurs maar ook wereldwijd bekende producenten van consumenten artikelen. Hierbij zijn wij actief in de gehele Benelux en Duitsland.

Tevens bieden wij particulieren de mogelijkheid zelfgemaakte meubelen, bestaande keukens, radiateurs, eethoeken, stoelen, tafels, en alle andere denkbare meubelstukken te voorzien van een nieuwe kleur of beschadigingen te repareren. Ook het repareren van bijvoorbeeld brandschades en waterschades kunnen wij voor u verzorgen. Hierbij verzorgen wij voor u de gehele verdere afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij.

Door de zeer uiteenlopende opdrachten gedurende onze twintigjarige bedrijfsgeschiedenis kunnen wij u voor elke situatie de passende lakafwerking aanbieden, ook wanneer dit in een kort tijdsbestek moet gebeuren. Geen enkel materiaal, ondergrond of afwerking is hierbij voor ons een probleem. Zijdeglans, natuurlak, hoogglans, structuur, welke afwerking u ook kunt bedenken, wij bieden u de mogelijkheid deze vaak exclusieve afwerkingen in uw eigen interieur te creëren.

Op onze website kunt u zich laten inspireren door enkele van de projecten welke door ons zijn uitgevoerd. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom onze spuiterij te bezoeken en uzelf te overtuigen van de geboden kwaliteit middels de steeds wisselend aanwezig zijnde meubelen en opdrachten.

Graag bezoeken wij u tevens geheel vrijblijvend om u te informeren over de talloze mogelijkheden en u te voorzien van een goed en passend advies. Wij bieden u vakwerk voor betaalbare prijzen, echter kunnen wij u alleen met een goede beoordeling van de meubelstukken voorzien van een goed advies.

Meubelspuiterij Scheper – Voor het betere vakwerk!

Projecten